PetNet - свързва всички, които обичат домашните любимци

Общи правила в petnet.bgДОБРЕ ДОШЛИ В КОМПАНИЯТА НА ВСИЧКИ, КОИТО ОБИЧАТ ДОМАШНИТЕ ЛЮБИМЦИ!

Благодарим, че се присъединявате към голямата ни общност! Има някои неща, които искаме да Ви кажем!

В petnet.bg събираме стопаните на домашни любимци - настоящи и бъдещи, и фирмите/частните лица, които ни помагат да се грижим за тях! 

 • Стопаните на домашни любимци се регистрират като ПОТРЕБИТЕЛИ.
 • Фирмите/частните лица, които предлагат услуги и продукти се регистрират като ФИРМИ. Молим всички фирми/частни лица, които предлагат услуги и продукти за любимци да се регистрират като ФИРМИ, за да бъдем максимално коректни към всички посетители на сайта! petnet.bg има право да се свързва с фирми/частни лица, които предлагат услуги и продукти за любимци, регистрирани като потребители, да коригира/трие публикуваното от тях съдържание!

 

ФОРУМ petnet.bg 

ЦЕЛ НА ФОРУМА

Скъпи стопани на животинки, създадохме форума на PetNet, за да помогнем на всички, които имат въпроси за своя любимец. Ние свързваме всички, които ги обичат: стопаните им и фирмите, които ни помагат да се грижим за тях, за да почерпим опит как най-добре да се грижим за нашите животинки.

ЗА ДА ПОСТИГНЕМ ТАЗИ ЦЕЛ, МОЛИМ:

 

 • Нека да помагаме с намиратето на темите, като ги включваме в най-подходящата категория и добавяме тагове (ключови думи);
 • Нека да се стараем да предоставяме релевантна информация и да задаваме въпросите си максимално точно;
 • Призоваваме всички да пишем на КИРИЛИЦА – ние вярваме, че това е уважение съм Българския език!
 • Нека да помагаме за ясната структура на информацията като избягваме „спам“ и „флъд“
 • Ако искате да обявите, че търсите, продавате, купувате, заменяте и т.н. нещо, най-добре е да изпозлвате специално създадения за това раздел ОБЯВИ – те са абсолютно безплатни и ви гарантират, че обявата ви ще бъде видя именно от хора, които искат да я видят;
 • Ако пък предлагате услуга или продукт, КАТАЛОГА на PetNet е най-правилното място за вас! Не губете време да описвате услугата/продукта си въф ФОРУМА!
 • Ако пък сте доволен/недоволен клиент на някоя фрима, можете да изразите своето мнение в КАТАЛОГА, като откриете фримата и добавите коментар към нея! Това ще бъде от полза за много хора!

 

Право да пишат във ФОРУМА на petnet.bg имат само регистрирани потребители и фирми за домашни любимци с активиран абонамент за съответния период.

 ВНИМАНИЕ!

Във форума на PetNet са добре дошли както собствениците на домашни любимци, така и представители на фирмите, които ни помагат да се грижим за тях. Поканили сме ги, за да дадат своя компетентен съвет, защото са специалисти в своята област! Те са отбелязани с разлини иконки. Ако засечете фирма, фалшиво регистрирана като собственик на домашен любимец, която си прави реклама във ФОРУМА, имайте предвид, че някой се опитва да ви подведе – моля сигнализирайте – ние искаме да сме абсолютно коректни и да имаме коректни потребители!

ДОБРИЯ ТОН НА ФОРУМА

Ние искрено вярваме, че всеки, който обича домашните любимци, е позитивен и интелигентен човек, но сме длъжни да предупредим, че много държим на уважението и интелигентното поведение на потребителите си и ще изтриваме нецензурни или обидни постове... и все пак вярваме, че такива няма да има ;)

ГАЛЕРИЯ petnet.bg 

Целта на ГАЛЕРИЯТА е да се забавляваме заедно като качваме, разглеждаме и гласуваме за снимки на домашните ни любимци!

КОНКУРСИТЕ В ГАЛЕРИЯТА НА petnet.bg

Администраторите на petnet.bg обявяват конкурси с различна тематика и продължителност. Печелившата снимка в конкурса се определя според броя на харесванията, които е събрала за периода на конкурса и носи на автора си (потребителя, който е качил снимката) награда. След всеки конкурс събраните харесвания се нулират и започва ново трупане на харесвания. Право да гласуват за снимки в ГАЛЕРИЯТА на petnet.bg имат само регистрирани потребители и фирми за домашни любимци с активиран абонамент за съответния период. Всеки може да гласува за една и съща снимка само веднъж в рамките на съответния конкурс. За да гарантираме, че гласовете са реални, проверяваме имейлите на гласувалите потребители – ако открием регистриране на фалшиви имейли, те ще бъдат изтрити, а гласовете, генерирани от тях, ще бъдат анулирани! При повторен опит за манипулиране на конкурса, ще се наложи да премахнем снимката от конкурса!... Но ние вярваме, че няма да се стига до там :)Потребител, спечелил два поредни конкурса, няма право да участва в следващия. Подаръците за всеки печеливш се изпращат в 10-дневен срок от момента на предоставяне по мейл office@petnet.bg на информация за адрес на получаване на наградата по куриер за сметка на изпращача. Подаръци се изпращат само до адреси в България.

Изисквания за снимките ГАЛЕРИЯТА на petnet.bg са следните: снимката да бъде във формат .jpg и да са с размер по-малък от 4 MB. При качване на снимката, логото на PetNet.bg автоматично маркира снимката. petnet.bg има право да използва снимките от ГАЛЕРИЯТА, като ги качва във фен страницата на petnet.bg във facebook.

ДЛЪЖНИ СМЕ ДА КАЖЕМ, ЧЕ:

 

 • petnet.bg не носи отговорност за снимките и линковете, качени от потребители на сайта в ГАЛЕРИЯТА: за тяхното съдържание и евентуално нарушаване на авторски права.
 • Качването на снимки с нецензурно, обидно и нерелевантно съдържание ще бъдат изтривани; администраторите на petnet.bg ще премахват такива снимки възможно най-бързо, но ако самите вие установите наличие на такива, моля сигнализирайте ни бързо, чрез бутон ДОКЛАДВАЙ!

 

Заповядайте в ГАЛЕРИЯТА на petnet.bg и направете своя домашен любимец звезда!

КАТАЛОГА на petnet.bg 

Целта на КАТАЛОГА на petnet.bg е да позволим на стопаните на домашни любимци да намират за своите животинки лесно и бързо услуги/продукти, на които могат да имат доверие! Реално много сайтове предлагат списъци на фирми, но в КАТАЛОГА на petnet.bg ще предлагаме нещо повече:

 

 • Мнения на клиенти на съответната фирма
 • Оценка на клиенти на сътветната фирма
 • Освен това ще можете да видите и самите клиенти на съответната фирма!

 

Косвената цел на КАТАЛОГА на petnet.bg е да насърчи предлагането на качествени услуги и продукти за домашни любимци – разчитаме, че ако фирмите знаят, че при некачествена услуга, недоволните клиенти ще имат възможност да предупредят всички, ще се постараят повече!

ЗА ДА СЕ СЛУЧИ ТОВА НИ Е НЕОБХОДИМА ВАШАТА ПОМОЩ! Защото най-важно е именно мнението на клиентите! Как можете да помогнете за тази кауза:  ТРИ ЛЕСНИ СТЪПКИ!

 • Като покажете на всички услугите/продуктите на кои фирми ползвате редовно, което означава, че сте доволни от тях!
 • Като дадете оценка за фирмите, от които сте доволни!
 • Като коментирате фирмите – както тези, от които сте доволни, така и тези, от които не сте.

ДОБАВЯНЕ НА ФИРМИ, КОИТО НИ ПОМАГАТ ДА СЕ ГРИЖА ЗА ЛЮБИМЕЦА СИ

 • Право да добавят фирми, които ни помагат да се грижим за животинките си, имат само регистрираните потребители на сайта.

ОЦЕНКАТА НА ФИРМИТЕ В КАТАЛОГА на petnet.bg

 • Правото да дават оценка имат само регистрираните потребители и фирмите с активиран абонамент за съответния период. Всеки потребител/фирма, има право да даде своята оценка само веднъж! Предлагаме само положителни оценки, изразени в оценка от една до пет звезди.

КОМЕНТАРИ ЗА ФИРМИТЕ В КАТАЛОГА на petnet.bg

 • Правото да дават коментари имат само регистрираните потребители и фирмите с активиран абонамент за съответния период. Разрешено е публикуването на повече от един коментар. Коментираната фирма също има право да пише коментар за себе си и да отговаря на коментари от свое име!

АКТУАЛНОСТТА НА ИНФОРМАЦИЯТА В КАТАЛОГА на petnet.bg

 • petnet.bg не носи отговорност за инфромацията публикувана в КАТАЛОГА на petnet.bg;
 • Въпреки това petnet.bg се свързва регулярно с фирмите в КАТАЛОГА на petnet.bg, за да потвърди актуалността на публикуваната инфромация;
 • Ако откриете неактуална инфромация, моля сигнализирайте ни с бутона ДОКЛАДВАЙ
 • Ако не откривате търсената от вас фирма в КАТАЛОГА на petnet.bg, моля предложете я, като използвате формата за обратна връзка!

VIP ПОЗИЦИИ В КАТАЛОГА на petnet.bg

 • VIP позициите в КАТАЛОГА на petnet.bg се визуализират на първи места и представляват платена реклама за съответния период;

ПРИ НЕРЕДНОСТИ В КАТАЛОГА НА petnet.bg, МОЛЯ ДОКЛАДВАЙТЕ НЕЗАБАВНО!

 

ОБЯВИТЕ на petnet.bg 

Целта на ОБЯВИТЕ на petnet.bg е да помогне на всички, които търсят половинки за любимците си; които  продават, подаряват, разменят и търсят да купят или получат домашни любимци или аксесоари за тях.

Правото да публикуват обяви имат само регистрираните потребители и фирмите с активиран абонамент за съответния период. Обявите са с продължителност една седмица (7 дни) от датата на публикуване с цел да предоставяме само актуални обяви. Всяка обява може да бъде подновявана неограничен брой пъти.

VIP обявите са платени позиции, които позволяват съответната обява да се визуализира преди всички останали в списъка с обявите.

petnet.bg има право да публикува обявите от секция ОБЯВИ на страницата си в facebook.

petnet.bg не носи отговорност за съдържанието на публикуваните обяви, снимки и линкове. petnet.bg също така не носи отговорност за състоянието на предлаганите аксесоари, за физическото състояние на любимците и за всякакви други претенции, свързани с публикуваните на сайта обяви. АКО ПОПАДНЕТЕ НА НЕКОРЕКТНА ОБЯВА ИЛИ ОБИДНО/НЕКОРЕКТНО СЪДЪРЖАНИЕ, МОЛЯ ДОКЛАДВАЙТЕ С БУТОНА ДОКЛАДВАЙ!

РЕГИСТРАЦИЯ В petnet.bg 

Регистрацията в petnet.bg не е задължителна, а по желание на потребителите. За регистрацията в petnet.bg е необходимо да попълните своя е-мейл и парола или да влезете със воя facebook профил. С регистрацията си, потребителите потвърждават, че желаят да получават нашия бюлетин, който ще информира за интересни и полезни неща. Няма да Ви засипваме със СПАМ, обещаваме, но ако все пак не искате да получавате бюлетин, можете да изключите опцията за получаване от настройките на профила си! Ако желаете да влизате директно с профила си с всяко зареждане на petnet.bg, отбележете „запомни ме“;

При нарушение на изложените общи условия, petnet.bg има правото да изтрие/деактивира профила на потребител.

И НАКРАЯ, ДЛЪЖНИ СМЕ ДА ПРЕДУПРЕДИМ, ЧЕ...

ОТНОСНО ЗАЩИТАТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

petnet.bg е администратор на лични данни, регистриран по Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД).

Като потребител, Вие декларирате, че предоставяте личните си данни доброволно и сте съгласен petnet.bg да ги използва за целите на Вашето идентифициране и за цели посочени в тези общи условия.

В базата данни на petnet.bg, Вие получавате пълна защита на личната Ви информация. Ние използваме предоставените от Вас лични данни, за да идентифицираме Вашия достъп до сайта или за изследване на потребителските мнения и подобряване качеството на обслужването. Наше задължение е да не предоставяме Вашите данни на трети лица, освен в случаите, когато законът ни задължава.

Моля да имате предвид, че petnet.bg не носи отговорност за имуществени и неимуществени вреди и пропуснати ползи, като кражба или загуба на данни (лични и/или други) и информация, в резултат на хакерски атаки и/или злоумишлени действия на трети лица, извършени без знанието и съгласието на PetNet.

petnet.bg предоставя информация за посещаемостта на сайта на рекламодатели/рекламни агенции.

ОТГОВОРНОСТИ И ПРАВА НА petnet.bg

petnet.bg има право да преустанови предоставянето на услугите в сайта по всяко време. petnet.bg има правото на променя общите условия на petnet.bg

За всички неуредени с настоящите Общи условия въпроси се прилага действащото българско законодателство.

petnet.bg носи отговорност единствено и само за публикациите, направени от самите нас и НЕ носим отговорност за публикациите на други потребители.

Информация, идентифицираща конкретен потребител във форумите, не се предоставя на трети лица, освен в  случай на официално изискване на информацията от страна на оправомощени органи (полиция, следствие, прокуратура, съдебна инстанция и др.)

petnet.bg не носи отговорност за каквито и да било преки, косвени, последващи или предизвикани щети, причинени от достъпа,  употребата или невъзможността за употреба на този сайт и прилежащите му форуми, както и за  грешки  или пропуски на информацията в сайта.

Информацията в petnet.bg не е предназначена да замени  напътствия, назначено лечение или препоръки на медицинските специалисти.

petnet.bg не гарантира функционирането на линкове към външни сайтове, както и не поема отговорност за съдържанието, точността и пълнотата на информацията, която се съдържа в тях и не носи отговорност за щети или загуби от какъвто и да е род, причинени от съдържащата се информация.

Силно нежелателно е публикуването на лични данни - ЕГН, номер на лична или кредитна карта, точен адрес, както и лични телефонни номера, а когато данните са чужди, то това е абсолютно забранено.

Забранено е пускането на теми и мнения, съдържащи краен агресивен национализъм, ксенофобия и антисемитизъм, теми с расистка насоченост, мнения, съдържащи религиозна, идеологическа, политическа пропаганда, теми подклаждащи /или които могат да доведат до/ расова, културна, социална, религиозна, етническа и всякакъв друг вид дискриминация, омраза и нетолерантност, теми и мнения, целящи създаване на смут и предизвикване на страх, подклаждане на масова паника, както и теми и мнения с линкове към сайтове, съдържащи подобни елементи.

Забранява се използването на информация от настоящия сайт с цел уронване името или престижа на PetNet.bg.

АВТОРСКО ПРАВО

Цялото съдържание на този сайт, включително съдържанието на тези общи условия, е предмет на авторското право на собствениците на сайта с всички запазени права и законни последици в т.ч. правата върху търговски марки, авторски права, права на интелектуална собственост и др. Вие може да зареждате или да отпечатвате отделни страници и/или раздели при спазване на разпоредбите на настоящите общи условия.

Публикуването на материали от PetNet.bg  е позволено единствено при изрично разрешение от собствениците на PetNet.bg, като  трябва да бъде публикувана само част от информацията с препратка към целия материал на www.petnet.bg. При нарушаване на това изискване ще бъде считано за нарушаване на авторското право.

 

… и не забравяйте да сигнализирате с бутона „докладвай“ за всичко, което ви се стори съмнително!

ТОВА Е ПРИЯТЕЛИ, ПОСТАРАХМЕ СЕ ДА БЪДЕМ КРАТКИ :) ЖЕЛАЕМ ВИ ПРИЯТНИ ЕМОЦИИ В petnet.bg!